26376063
Permanent makeup

Permanent makeup skal ikke erstatte din makeup, men understrege og kompensere for det du mangler. Permanent makeup er blevet en meget almindelig behandling inden for skønhedsbehandlinger. Ved at fremhæve ansigtets naturlige træk gennem en næsten usynlig korregering, kan enhver kvinde/ mand opnå et naturligt og velplejet udseende.

Permanent Makeup kaldes også for mikropigmentering (PMU) da det er bittesmå pigmenter man deponerer i hudens øverste lag. Derved forbliver det ikke permanent, men semi permanent. Din permanente makeup kræver en opfriskning ca. 1 1/2 år.
Det er vigtigt for os at understrege, at denne behandling ikke har noget med en tatovering at gøre, det er en helt anderledes metode der bruges. 

Alle behandlings priser er inkl. 1 touch up, dette udføres mellem 4-6 uger efter 1 behandling. Touch up er et must, og behandlingen betragtes som ikke fuldført hvis ikke dette overholdes. I nogle tilfælde er en 2. touch up nødvendig afhængig af metode, hudtype og livsstil. 

 

Hybrid Bryn:
Denne metode er meget populær da brynene ser naturlige ud.
Naturligt resultat, men med en smule mere visuel volumen og tæthed. 
God løsning, hvis du mangler dele af dit naturlige bryn, ideel til dig som er vild med metoden hairstrokes, men samtidig ønsker mere volumen.
Hybrid bryn er en kombination af 3D og powder bryn, metoden hybrid giver et mere naturligt look end 3D bryn alene. 
Ønsker du et naturligt fyldigt bryn, er det denne metode du skal vælge.

 

Nano Ombre Brows

Er ideel til dem, der er vant til at tegne deres bryn op og ønsker et mere markant look. Denne metode er egnet til dem der har fedtet hud, og dem der holder dårligt på farve. Denne teknik holder længere end 3D/mircoblading metode. 

                                                                           

Mande Bryn:
m der har fedtet hud, Som mand kan du også nyde fordelene ved mikropigmentering med at super diskret og naturligt resluatat. der ikke er makeuppet. Mangler du hår i brynet, eller ønsker du et lille løft af brynet, kan man mikropigmentere hårstrå, der ligner dine egne brynhår.
Mulighederne er mange, har du lyst til at høre mere om behandlingen, er du da altid velkommen til at bokke en tid til gratis konsultation hos Frøken Nielsen.

 

 

 

Holdbarheden afhænger af den enkeltes hudtype, livsstil, medicinforbrug og mange andre faktorer, som vi naturligvis informerer om ved behandlingen.

Farverne vi bruger er EU- godkendte og 100% sikre at anvende, og udstyret som anvendes er avanceret og specialudviklet til denne type behandling.

Hvis du forud for behandlingen, er i tvivl og har spørgsmål, anbefaler vi at du booker en tid til konsultation, hvor vi kan hjælpe dig med at besvare eventuel usikkerhed og spørgsmål om behandlingsform osv.
Det er vigtigt, når du vælger at få udført en pmu behandling, at du er 100% sikker på din beslutning, og afklaret med at det er en behandling, som løbende kræver vedligeholdelse, for at bevare et pænt resultat.

Behandlingen udføres af 2-3 behandlinger for at opnå et tilfredsstillende og smukt resultat. Opfyldning af dine bryn kan ske efter 4-6 uger.

 

Før behandling af permanent makeup
Hvis du i mange år har tegnet dine bryn op og ønsker noget lign. Så tegn dine bryn op hjemmefra eller tage et billede med af dig selv. Dog skal det nævnes at vi ikke laver unaturlige bryn og helst laver bryn indenfor de rigtige mål.

-For optimalt resultat bedes du 24 timer før behandling undgå følgende. -
-Te, kaffe, energi drik, og andet der indeholder koffein.
- Alkohal og andre stimulerende midler.
- Acetysalicylsyre.
-Blodfortyndende midler.
-Stærkt sol på det område der skal pigmenteres.
-Du må ikke have forkøelsessår el lign. 
Hvis du hyppigt lider af forkølelsessår, kan du mindske risikoen for udbrud ved lægebehandling ved at tage en receptpligtig pillekur 5 dage før behandling. Kontakt da din egen lægen for dette.

 

Hvordan forgår behandlingen?

- Brynene bliver tegnet op, med en pen der ligner den du bruger derhjemme.
- Kunden accepterer det, som skal pigmenteres.
- Øjenbrynene plukkes
- Pigmenteringen kan påbegyndes. Det tager ca. halvanden til to timer.
Du vil være let hævet og rød efter din behandling, dette forsvinder ca. 5 timer efter, afhængig af din hudtype. Du kan opleve en let brændende fornemmelse i ca. 1-2 døgn.


Efter din behandling
De første dage efter behandling, kan farven virke meget kraftig, men husk nu 40-50 % af farven vil forsvinde. Dette sker efter ca. 5-7 dage når de små fine sårskorper falder af. Du må IKKE pille i sårskorperne, de skal selv, helt natuligt falde af.

Smør med helende creme de første 7 dage.
Bad ikke i svømmehal eller benyt sauna de første 14 dage efter din behandling. Dette udtørre huden og derfor vil farve falme. Huden skal have ro til at hele nøjagtigt som andre sår.
Gå ikke i sol eller tag sydpå før efter 14 dage. Hvis du er hævet efter endt behandling, kan du med god virkning bruge et koldt omslag for at dumpe hævningen.