26376063
Intim Voksbehandlinger
 
Hos frk. Nielsen har vi specialiseret os inden for intimvoks, hvor vi med mange års erfaring, giver dig som kunde den bedste og mest behaglige oplevelse. Vi går meget op i at bruge en helt unik teknik, der sikrer en nænsom og hurtig behandling. Vi anvender udelukkende Lycon voks for, at opnå det bedste og mest behaglige resultat.
 
En voks behandling kan være forbundet med smerte, ømhed og hudafskrabninger, derfor har vi testet mange forskellige voksprodukter for at finde den perfekte voks som både er mild mod huden og som effektiv ferner hår. Vi bruger udelukkende kun voks fra Lycon, som er absolut den bedste voks på markedet. Lycon er førende indefor voks produkter, grundlagt i Australien tilbage i 1978, deres produkter er kun at finde i eksklusive voks og skønhedsklinikker verden over. Lycon tilbyder et stort udvalgt af Hot wax og Strip wax, og med deres unikke patent og vores teknikker er vi i stand til at ferne hår helt ned til 1-2 mm.
 
Hvordan foregår intime voksbehandlinger?
Inden behandlingen starter, vil du få forklaret selve forløbet når du kommer ind i behandlingsrummet. Under alle vores behandlinger vil der blive renset af i selve området, både før og efter behandlingen. 
 
Ved Brasiliansk, Hollywood og Spansk intimvoksning, vil vi bede dig tage undertøjet af, hvorefter personalet kort forlader lokalet, så du kan gøre dig klar. Ved Bikini og Tanga / Californian, vælger du selv, om du vil beholde undertøjet på. Det vigtigste er, at du føler dig tryg og tilpas under hele din behandlingen.

Hvilken voksbehandling skal jeg vælge?
Der findes rigtig mange forskellige varianter af intimvoks behandling.
Vi oplever ofte, at der kan være en smule forvirring omkring hvad forskellen er på disse typer af intimvoksning. Derfor har vi lavet en lille guide med forklaring til de forskellige typer af voksbehandlinger, som gør det nemt for dig som kunde, at vælge den helt rette intimvoksbehandling til netop dit behov.


Bemærk, at vi kun tilbyder intimvoksning af kvinder og vi har kun kvindeligt personale.
Er du mand, kan vi tilbyde voksbehandling af øvrige kropsområder, herunder bryst, ryg, mave med mere.  

Bikini voks er måske nok én af de mest kendte typer af voksning. Her fjernes hårene rundt om trussekanten, men vi går ikke indenfor trusserne.  
149,-

Hollywood behandlingen er igennem de senere år, blevet virkelig populær, da flere og flere ønsker den helt glatte fornemmelse og rene look. I denne behandling fjernes det hele i intimområdet, hvilket inkluderer alt i bikini, foran til, omkring skamlæberne og mellem ballerne.  
449,-

Brasiliansk den velkendte brasilianske voksbehandling som alle taler om. I denne behandling fjernes det hele omkring skamlæber og mellem baller. Alt i bikinilinjen fjernes og der efterlades en lille stribe eller trekant foran til, alt efter dit ønske.  
350,-

 

Spansk Denne behandlingstype er ikke så kendt i Danmark endnu og der findes forskellige opfattelser af hvad det egentlig er. Hos frk. nielsen anbefaler vi spansk voksning til dem, der er mere til det lidt naturlige look, men stadig ønsker at få føle sig lidt glatte og rene. Her fjernes alt rundt skamlæberne, mellem balder samt i bikini linjen. Dog efterlades en stor trekant foran, for opnå det lidt mere naturlig look. Fremgangsmåden er specielt populært blandt det nået mere ”voksne” publikum.
400,-

Californisk/Tanga er en ”høj” bikini voks. Ved en Californisk voksning fjernes alt i bikinilinjen og lidt længere ind, ca. 2 cm fra skamlæberne. Der fjernes med andre ord ikke hele vejen ind til skamlæberne og heller ikke mellem ballerne. Tanga voksningen er perfekt til dem der ønsker en lidt mindre bikini, hvilket gør den ideel til stranden eller badeferien. 
249,-


 

De første 24 timer efter voksbehandlingen skal du:

 

  • Undgå røde knopper ved, at undgå motion, samleje eller generelt svede i ca. 24 timer efter behandlingen, grundet hårsækkene er åbne og dermed mere udsatte.
  • Undgå varmt brusebad.
  • Undgå solbadning.
  • Undgå peeling og creme.

Vi anbefaler altid, at man køber INGROWN-X-IT i forbindelse med voksbehandling.
INGROWN findes på spray eller creme mod indgroet hår. Kan købe hos Frøken Nielsen