26376063
Lash Lift

Lash Lift er et semi permanent vippe-buk, til dig der ønsker et smukt buk af dine naturlige vipper, men som vil undgå vippebukkeren og som ikke ønsker eyelash extensions. 
Vi udføre vores Lash Lift så det giver et smukt buk af vipperne ved roden, dette gør at vipperne aldrig vil krølle eller stritte ligeud men kun bukke ved roden, så dine vipper bliver flot løftet og vil derfor syne længere og mere fyldige. Vi kan med fordel anbefale at kombinere Lash Lift med farve, dette giver et mere instent resultat.

Metoden er utrolig skånsomt for vipperne og vi slutter altid din behandling af med en plejende Olie-kur.
Dette semi-permanent løft holder op til 6-8 uger, dog anbefaler vi nyt lift 5-6 uger for optimalt reaultat.


Vi anbefaler at du plejer dine naturlige vipper efter et Lashlift. Dette gøres bedst med et fugtigt/nærings holdigt produkt. Frøken Nielsen anbefaler Xlash PRO EyeLash serum - Spørg efter den ved din næste behandling.

Nogle hårstrkturer kan have svært ved at modtage kemiske behandlinger, og nogle vil derfor ikke opleve et optimalt Lash Lift. Dette er desværre ikke noget vi kan forudsige.
Oplever man dette anbefaler vi IKKE at få et nyt Lash Lift straks efter endt behandling, men at der afventes og gives et nyt forsøg MINDST 4 uger efter, det er dog ingen garanti at vipperne derefter vil tage imod behandlingen, og man kan desværre ikke få returneret beløbet for et lift der ikke har taget ved.

Bemærk: Det anbefales på det kraftifeste ikke at udsætte dine vipper for vand, sauna, makeup, damp osv de første 24 timer efter endt behandling. Dette kan riskikere at ødelægge dit lashlift.

Allergi: Kan du ikke permlotion, vippefarve eller hårfarve, anbefalder vi ikke denne behandling. er du i tvivl, kan du booke en allergitest forud for din behandling via online booking eller ring til klinikken. Det tager ca 15 min, og du skal derefter afvente de næste 24 timer for evt, mild reaktion.

Så ønsker du et naturligt look uden vedligeholdelse af EyeLash Extensions, så book en tid til Lash Lift hos Frøken Nielsen